Modules

Extra modules

Hoewel Collector in zijn basisconfiguratie alle functionaliteiten aan boord heeft om een incasso- of bijzonder beheerafdeling optimaal te laten functioneren zijn er een aantal specifieke extra modules beschikbaar:

1. MatchMaker

Binnenkomende bankbetalingen kunnen handmatig in de dossiers geboekt worden. Echter met de module MatchMaker is het ook mogelijk de bankbestanden automatisch te laten “matchen” met de openstaande dossiers en de gematchte betalingen direct te verwerken. MatchMaker is compatibel met vrijwel alle europese banken en is SEPA-proof.

2. Mail-2-File

Inkomende emails worden gescand, zowel de subjectregel als de bodytekst. Indien hierin een dossiernummer wordt aangetroffen wordt de mail automatisch aan het dossier gekoppeld en ontvangt de betrokken behandelaar een notificatie per email.

3. Scan-2-File

Met deze module worden binnenkomende poststukken gekoppeld aan de dossiers. De betrokken behandelaar ontvangt een bericht per email, en er wordt een agenda-item aangemaakt om de post te behandelen.

4. Bijzonder Beheer

Door de efficiënte en doordachte dossiervorming wordt Collector ook ingezet door Bijzonder Beheer afdelingen van banken en grote bedrijven. De Fraude module zorgt voor het vaststellen van het gefraudeerde bedrag, het doen van aangifte bij de politie, maakt de stukken op voor de rechtbank en volgt het verdere juridische proces tot uiteindelijke betaling of afboeking.

5. Credit Apps

Credit Apps zijn plug-ins waarmee de basisfunctionaliteit van Collector kan worden uitgebreid. Denk aan een Hypotheken App voor de late-afdeling van een hypotheekbank, Weblinks App voor het efficient zoeken binnen social media, apps voor koppelingen met informatiebureaus of deurwaarders, urenregistratie app voor de advocatuur etc.