Over Incasso.net

Incasso.net internetplatform op incassogebied.

Incasso.net is het internetplatform van Credit Tools op het gebied van credit management en incasso. Als credit management specialisten en softwareontwikkelaars zijn wij van mening dat effectief credit- en riskmanagement het meest succesvol is als er een ideale balans gevonden wordt tussen Mens, Middelen en Informatie. Daarom zien wij onszelf niet alleen als vooruitstrevend softwarebedrijf dat een range van uitstekende Middelen levert, maar zorgen we ook voor de ontwikkeling van de componenten Mens en Informatie.

Middelen.

Onze krachtige software is gebaseerd op de nieuwste technieken en is Microsoft gecertificeerd . De software kan zowel als klassieke client-server configuratie worden ingezet, maar ook via Citrix/RDP en steeds meer applicaties werken ook webbased.
Naast ons CreditManager-pakket, dat vooral op effectief debiteurenbeheer gericht is, ontwikkelen wij ook gespecialiseerde incassosoftware zoals Collector en COOL (COllector OnLine). Welk pakket voor u het meest geschikt is hangt sterk af van het type organisatie, de gewenste manier van werken en de grootte van de portefeuille.

Mens.

Dat onze software zeer gebruiksvriendelijk is, en er voor zorgt dat repeterende handelingen zoveel geautomatiseerd worden zodat de medewerker zich op zijn eigenlijke taken kan concentreren spreekt voor zich. Maar door middel van kennisoverdracht en training houden wij zowel onze eigen medewerkers als de medewerkers van onze cliënten voortdurend geïnformeerd omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Credit- en Riskmanagement en Incasso. Wij doen dat o.a. via sites als CreditManagement.nu, Incasso.startpagina, Debiteuren.startpagina en Faillissement.startpagina.

Informatie.

Effectief credit management valt en staat met toegang tot, en goede interpretatie van zoveel mogelijk relevante informatie. Dat is in de eerste plaats natuurlijk de beschikbare data uit de eigen organisatie van de cliënt maar daarnaast verzorgen wij ook actuele gegevens via onze eigen sites zoals Faillissementen.com.

Bovendien zorgen wij voor koppelingen naar partners die kunnen bijdragen aan een effectief incassoproces. Denk aan informatiebureaus als Focum, Experian, Dun & Bradstreet, Graydon en Creditsafe, kredietverzekeraars als Atradius en Euler Hermes, maar ook aan partijen als deurwaarders (voor betekening en executie) en advocaten (voor beslagen en faillissementsaanvragen).